11/5/10

Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ...


ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ.


Το έχουμε ακούσει πολλές φορές σε ποδοσφαιρικές συζητήσεις, για την μοίρα του τερματοφύλακα

Η ποιο άχαρη θέση και αυτό το ξέρουν καλύτερα οι γκολκίπερ και μάλιστα ένα παλαιότερος που έγραψε ιστορία στον Ολυμπιακό.

Με αφορμή το λάθος του Αντώνη Νικοπολίδη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και το γκολ που δέχτηκε, σε σχετική ερώτηση που κάναμε ο Παναγιώτης Κελεσίδης λέει.

«Το ξέρω καλύτερα αυτό και το πόσο άδικη είναι αυτή η θέση. Μπορεί να είσαι ο καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα και με ένα λάθος να κρεμάσεις την ομάδα σου. Αυτή είναι η μοίρα και δεν μπορούμε να την αλλάξουμε.»

Ακόμα ο παλαίμαχος γκολκίπερ τόνισε

«Είναι άδικο για τον Αντώνη, γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχει μεγάλη προσφορά στην ομάδα και έδωσε προσωπικούς βαθμούς. Βαθμούς που ήταν ένα πρωτάθλημα και τώρα πέφτουν όλοι επάνω του, για το λάθος που έκανε στην Τούμπα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αν ένας επιθετικός χάσει ένα γκολ θα το ξεχάσουν εύκολα, ενώ αν ένας τερματοφύλακα κάνει ένα λάθος και δεχτεί γκολ θα το θυμούνται για πάντα...»

1 σχόλιο:

  1. GIA MENA O ANTWNIS EINAI KAI THA EINAI O TERMATOFYLAKAS.EKANE LATHOS.OK.KAI TI EGINE;;I OMADA I YPOLOIPOI EPAIKSE MPALA FETOS;;TI EKANE;AS TON AFISOYME TON ANTWNI KAI EGW PROSWPIKA TON EFXARISTW GIA OTI EKANE STON OLIMPIAKO KAI POY KANEIS DEN THA EPREPE NA KSEXASEI.KWSTA SAMOTHRAKI KANEIS FOVERI DOYLEIA PANTOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή