6/5/10

«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ...»


Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Μήνυμα με γενικό περιεχόμενο, λόγο της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα μας έστειλε ο Παναγιώτης Γιαννάκης στη συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων προπονητών πριν την έναρξη του φάιναλ φορ.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν έκρυψε την ανησυχία και τον προβληματισμό του ιδίου, αλλά και των παικτών του για όσα συμβαίνουν στην χώρα μας, αλλά τόνισε πως οι Έλληνες με σκληρή δουλειά και πίστη μπορούν να ξεπεράσουν κάθε αντιξοότητα.

«Οι Έλληνες με σκληρή δουλειά, υπομονή και θέληση μπορούν να τα καταφέρουν. Θέλουμε να αποδείξουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μας δημιουργούν στεναχώρια όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι οι Έλληνες μπορούν. Μπορούμε να πετύχουμε με σκληρή δουλειά, καθαρό μυαλό και πίστη. Είμαστε μια χώρα που χρειάζεται στόχους, για να γίνουμε υπομονετικοί και ενθουσιώδεις Θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε πως υπάρχουν πολλά περιθώρια ικανοτήτων και υπομονής και μέσα από τη δουλειά μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο στην Ελλάδα χαρούμενο», τόνισε ο «δράκος».

Για ότι αφορα το φάιναλ φο και το αγωνιστικο κομάτι είπε.

«Θέλω να ευχαριστήσω για τη φιλοξενία το Παρίσι. Ήταν μια συναρπαστική χρονιά, έγιναν παιχνίδια που δημιούργησαν αποτελέσματα που προκάλεσαν εντύπωση. Εμείς προκριθήκαμε στα ημιτελικά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέσα από δυσκολίες και διάφορες καταστάσεις και αυτό είναι μεγάλη υπόθεση. Στο Παρίσι προκρίθηκαν οι καλύτερες ομάδες, που μπορούν πραγματικά να έχουν καλή απόδοση ακόμα και σε δύσκολες στιγμές. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες μέσα στη χρονιά, που θα μας βοηθήσουν να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε στο παιχνίδι με την Παρτιζάν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου