3/5/10

ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΚΑΡΕΜΠΕ


ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Αν και δεν είναι ώρα για σκέψεις και ιδέες, νομίζουμε ότι με αφορμή την επίσκεψη του Κριστιάν Καρεμπέ στην χώρα μας και την παρουσία του στο γήπεδο Καραΐσκάκη, μας δίνει το δικαίωμα να καταθέσουμε μια άποψη, με την οποία συμφωνεί μεγάλη μερίδα του κόσμου.
Ο Ολυμπιακός με τον Γάλλο στην θέση του τεχνικού διευθυντή, ανεβαίνει επίπεδο και πλησιάζει κοντά στην οργάνωση μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων
Ο Καρεμπέ έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο όνομα στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο σαν ποδοσφαιριστής, και οι γνωριμίες , οι επαφές και οι διασυνδέσεις του βρίσκονται σε σε υψηλό βαθμό
Θα μπορούσε να προσφέρει πολλά από αυτό το πόστο, γιατί και καλός χαρακτήρας και άνθρωπος εμπιστοσύνης
Σου εμπνέει σιγουριά και με την προσωπικότητα του σεβασμό. Προς κάθε πλευρά. Θα μπορεί ο Ολυμπιακός να κινηθεί σε πολλούς τομείς με «μπροστάρη» τον Κριστιάν, αλλά και να έχει καλές δημόσιες σχέσεις στον Ευρωπαϊκό χώρο, κάτι που του λείπει.
Καλύτερη επιλογή δεν θα μπορούσε να γίνει, ειδικά αυτή την εποχή, που στην προσπάθεια δημιουργίας μιας νέας ομάδας, θα έχεις όχι μόνο σαν «βιτρίνα», αλλά και ουσιαστικά ένα άνθρωπο που είναι αποδεκτός στον ποδοσφαιρικό χώρο και μπορεί με την παρουσία του και μόνο να σε ανεβάσει επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου