18/5/10

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ;


ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΚΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

Με τα γνωστά πάρα πολλά προ βήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Οριστικά είναι εκτός ο Βσίλης Τοροσίδης που δεν κατάφερε να προπονηθεί και ακολούθησε τους άλλους 12 (!) στο δελτίο απουσιών. Είναι χαρακτηριστικό ότι για να συμπληρωθεί η 18άδα κλήθηκαν 5 παίκτες από την ομάδα Νέων.

Στην αποστολη αιναι οι Παναγόπουλος, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Πάντος, Ντομί, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Βαλεριάνος, Βασιλόγιαννης, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Σταμογιάννος, Κοτσαρίδης.

Οι Ζαϊρί, Ντιόγκο ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ενώ ο Ντάτολο πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο και στο γυμναστήριο.
Θεραπεία έκαναν οι Κόβατς, Νικοπολίδης, ενώ ο Τοροσίδης ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο. Πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Λεονάρντο.
Στην αποστολή είναι και οι Πάρντο και Παναγόπουλος αν και αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά ο Ισπανός δείχνει να το ξεπερνάει και θα είναι στην αρχική ενδεκάδα, παρ ότι είναι πρησμένος στο πρόσωπο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου