3/5/10

ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΟΚΚΑΛΗ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ


ΤΟ ΜΉΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΊΚΤΕΣ

Είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα ο κύριος Κόκκαλης κατά την επίσκεψη του στο Ρέντη την Κυριακή το μεσημέρι.
Και έβγαλε από μέσα του πολλές αλήθειες για τον φετινό Ολυμπιακό΄, αλλά και το μέλλον της ομάδας. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση πάντως και σχολιάστηκε, είναι αυτό που φωνάζουμε εμείς εδώ και αρκετό καρό.
«Δεν θέλω να ακούω παράπονα για την διαιτησία και δικαιολογίες Αν δε μπορούμε να κερδίσουμε τον Ηρακλή και τα Γιάννινα, τι να λέμε...»
Μεγάλες κουβέντες από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και μεγάλες αλήθειες. Για αυτούς που έχουν βρει την «καραμέλα» και προταθούν να δικαιολογήσουν κάποια πράγματα.
Αυτή είναι η αλήθεια για τον φετινό Ολυμπιακό και βγήκε από το στόμα του προέδρου του...

1 σχόλιο:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΣ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΩΣΤΑ.ΕΔΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΟΟΔΩΡΗΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΣΕΝΤΡΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΛΕΥΟΦ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ.ΔΗΛ.ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΟ ΡΙΞΩ ΑΥΤΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΥΟΦ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΑΛΙΔΗ ΛΟΓΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ-ΕΘΝΙΚΗΣ.ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΡΙΣΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝ ΚΑΙΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή