2/5/10

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ


Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟΨΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ(7μμ)

Αυτή πραγματικά είναι η τελευταία ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να μείνει όρθιος στα πλέι οφ και να μπορέσει να διεκδικήσει την πρώτη θέση.
Με αντίπαλο την ΑΕΚ οι «ερυθρόλευκοι», χρειάζονται μόνο την νίκη αν θέλουν να βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία και με αυτό τον τρόπο να επιστρέψει και η ηρεμία στην ομάδα.
Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έχει στο μυαλό του να κάνει κάποιες αλλαγές, αφού δεν είναι ευχαριστημένος απο την εικόνα της ομάδας στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΑΡΗ.
Στην βασική ενδεκάδα θα ειναι Ο Ματ Νταρμπισάιρ, αντι του Μήτρογλου, αν και δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν και οι δυο μαζί στην επίθεση.
Ο Ζεβλάκοφ με τον Πάντο διεκδικούν την θέση στην δεξιά πλευρά της άμυνας, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε μετά απο αρκετό καιρό τον Ντάτολο στην αριστερή πλευρά.
Η πιθανή ενδεκάδα. Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Ραούλ, Μέλπμέργκ, Αβρααμ, Μαρέσκα, Ντουντου, Οσκαρ, Νταρμπισάιρ Λουα Λουα και Λεονάρντο.
Οριστικά εκτός είναι ο Βασίλης Τοροσίδης που δεν μπόρεσε να προπονηθεί και ίσως χάσει και το παιχνίδι με την ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ ο Μαρέσκα ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του και είναι στην διάθεση του Μπάντοβιτς.
το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΝΕΤ και ραδιοφωνικά από το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ (90,4)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου